Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

UPS-uri / Stabilizatoare

Ordoneaza dupa

Pretul vechi: 210,00 Ron

Reducere: 31,00 Ron
Pretul tau: 179,00 Ron
In stoc
adauga
UPS-uri / Stabilizatoare 1 - 10 din 26
  • 1  
  • 2  
  • 3  

Probleme cu tensiunea ?

Descopera oferta variata de UPS si acumulatori . Investeste in alimentarea calculatorului sau a celorlalte echipamente de birou pentru ca munca ta sa fie din nou eficienta, achizitionand un nou ups , la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul ce se potriveste nevoilor tale! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2931 secunde