Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Tastaturi

Ordoneaza dupa

Pretul vechi: 899,00 Ron

Reducere: 260,00 Ron
Pretul tau: 639,00 Ron
STOC EPUIZAT !!!

Pretul vechi: 149,90 Ron

Reducere: 20,90 Ron
Pretul tau: 129,00 Ron
Disponibil la comanda
adauga
Tastaturi 1 - 10 din 65
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • ... 
  • 7

 

Navigheaza in oferta variata de produse IT din gama de tastaturi . Alege acum sa investesti in imbunatatirea modului in care lucrezi, te pregatesti pentru scoala sau iti folosesti timpul liber, alegand o noua tastatura de calitate  , online sau prin magazinele One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul care ti se potriveste! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2757 secunde