Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Solutii NEC pentru SANATATE / HEALTHCARE

NEC ofera un portofoliu de comunicatii si solutii IT complete pentru industria de asistenta medicala. Mixul complet de servicii si solutii sunt concepute pentru a imbunatati comunicatiile clinice, fluxul de lucru si reducerea costurilor si pentru a permite o mai buna ingrijire pacientului, siguranta si satisfactie.

NEC Services ajuta companiile din toate industriile pentru maximizarea investititiilot tehnologice si pentru imbunatatirea eficientei in afaceri. Organizatiile de asistenta medicala pot beneficia NEC Servicii de integrare a comunicatiilor si solutii IT cu alte tehnologii clinice esentiale pentru a imbunatati schimbul de date exacte si transforma fluxuri de lucru de ingrijitor de imobile.

Solutii NEC pentru SANATATE  HEALTHCARE


Pentru solicitatare cotatii de pret speciale sau oferte personalizate:   Contact departament B2B

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2766 secunde