Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Recenzii, Testimoniale despre One-IT

 

 

 

Ce spun clienții noștri:

 

 

Eaton

 

Esperando

 

Habitex

“Calitate, Promptitudine, Profesionalism, dar mai ales Flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu firma One-IT. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari fructuoase, care dureaza de mai bine de 10 ani. Daca doriti servicii la cele mai inalte standarde, apelati cu incredere la firma One-IT.”

Balan Cristian L.

Infrastructure Support for SC-Europe & ME - EATON Electro Productie SRL

 

 

"Pentru noi, ONE IT este un exemplu minunat de companie care face afaceri nu doar cu mintea, ci si cu sufletul. Ea ne-a aratat ca poti castiga si atunci cand ii ajuti si pe altii, iar Asociatia Esperando va respecta mereu astfel de Oameni si afaceri!"

Daniel Filipas

Asociatia Esperando

 

 

„Ceea ce recomanda ONEIT si altor companii sunt: competentele tehnice excelente, rapiditatea in rezolvarea problemelor clientilor prin solutii customizate si onorarea comenzilor fara intarzieri si la standarde ridicate de calitate. Suntem foarte multumiti de relatia pe care o avem cu ONEIT si contam pe ei mai departe!”

Adi Chis

Habitex Romania Srl

 

 

 

 

Vezi portofoliul de clienti One-IT pe : http://www.one-it.ro

 

 

 

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.3128 secunde