Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Windows 8.1 - Puternic personalizat, Multitasking, Revenire butonul „Start”

Windows 8.1 oferte pret promo la One-IT

Windows 8 este exact acolo unde il doresti. 
Tablete tactile. Laptopuri ultraportabile. Desktopuri de mare viteza. Orice alegi, poti fi sigur că Windows 8 este acolo pentru a te ajuta sa te conectezi, sa partajezi si sa te inspiri.

Stirile tale, asa cum le doresti.
Datele dinamice din Windows 8 ofera actualizări in timp real din conturile tale de Facebook, Twitter si de e-mail.

O multime de aplicatii.
Mii de aplicatii din care poti alege, pentru toate gusturile. Dupa ce cumperi o aplicaţie de la Magazinul Windows, o poti utiliza pe pana la cinci computere sau tablete Windows 8.

Ramai conectat.
Acum, ai totul la indemana si poti partaja mai usor. Integreaza preferintele online - Facebook, Flickr, Hotmail - cu continutul de pe computer, cum ar fi fotografiile si contactele.

Lucru intens, distractie maxima.
Noul Windows 8 iti aduce Word, PowerPoint, Excel si OneNote chiar pe tableta, astfel ca poti strecura si ceva munca printre episoadele spectacolelor preferate  :)

  

 

Descoperă NOUL Windows 8 !   Frumos. Rapid. Fluid                  

Cauta modele cu Windows 8   

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2838 secunde