Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii
sageatas Tip Memorie :

Memorii, tip memorie ddr3

Ordoneaza dupa
Memorii, tip memorie ddr3 1 - 10 din 102
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • ... 
  • 11

 

 

Descopera oferta variata de produse IT din memorii (tip memorie ddr3). Alege acum sa investesti in imbunatatirea modului in care lucrezi, te pregatesti pentru scoala sau iti folosesti timpul liber, achiztionand memorii RAM de calitate  (tip memorie ddr3), la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul care ti se potriveste! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

 

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.3054 secunde