Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii
sageatas Pret (lei) :
sageatas Marca :

Imprimante laser

Ordoneaza dupa

Pretul vechi: 319,00 Ron

Reducere: 20,00 Ron
Pretul tau: 299,00 Ron
In stoc
adauga

Pretul vechi: 399,00 Ron

Reducere: 40,00 Ron
Pretul tau: 359,00 Ron
Momentan indisponibil
Imprimante laser 1 - 2 din 2

 


Descopera oferta variata de imprimante laser . Alege acum sa investesti in imbunatatirea modului in care lucrezi, te pregatesti pentru scoala sau iti folosesti timpul liber, achizitionand o noua imprimanta laser de calitate  , la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul cel mai potrivit! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2967 secunde