Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii
sageatas Marca :
sageatas Hard Disk - Capacitate :

Hard Disk-uri - marca WESTERN DIGITAL

Ordoneaza dupa
165,28 Ron
Se verifica la 0262.223.385 / chat
238,29 Ron
Se verifica la 0262.223.385 / chat
Hard Disk-uri - marca WESTERN DIGITAL 1 - 10 din 27
  • 1  
  • 2  
  • 3  

 

Descopera oferta variata de produse IT din hard-disk - marca WESTERN DIGITAL . Alege acum sa investesti in imbunatatirea modului in care lucrezi, te pregatesti pentru scoala sau iti folosesti timpul liber, alegand un hard disk de calitate - marca WESTERN DIGITAL , la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul care ti se potriveste! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2727 secunde