Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Componente server

Ordoneaza dupa
Componenta server Leadtek WinFast VP200 H
Tip procesor: procesor PCoIP
Memorie: 2pcs 512 MB 16-bit 3.2Gbit/s XDR SDRAM (1GB in total)
Marime display: Gazda PCoIP
Sistem de operare: compatibil Windows 2000/XP/Vista/7, Linux, Mac
1522,67 Ron
Se verifica la 0262.223.385 / chat
Componente server 1 - 5 din 5

Descopera oferta variata de componente server . Investeste in functionarea calculatorului sau a celorlalte echipamente de birou pentru ca munca ta sa fie din nou eficienta, achizitionand noi componente de server , la One-IT Baia Mare si Cluj-Napoca.

Sorteaza in functie de pret, caracteristici tehnice, performanta si gaseste modelul ce se potriveste nevoilor tale! Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi !

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.2903 secunde