Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate

Centru Autorizat SERVICE IT

   - Suntem furnizor de solutii IT personalizate si oferim clientilor pe langa consultanta de specialitate si servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente PC, Laptop, Server, Imprimante. Avem departament tehnic specializat in service it la ambele sedii:

> Service Laptop Baia Mare

> Service Laptop Cluj

> Centru Service Acer

Cautari frecvente:

> Incarcator Surface Tablet

> Echipamente IT - Program finantare nerambursabila Start-up Nation

> Arlo Wire-Free Smart Security

> GITEX Map

 

Cautarea ta (Alimentator+laptop+Apple) nu a generat niciun rezultat. Este posibil sa nu fi adaugat corect titlul in campul de cautare sau produsul sa nu fie in portofoliu pentru moment. 

 

 

        Pentru a putea gasi ceea ce doriti, va sugeram:

        • Verificati scrierea corecta a termenilor folositi in cautare
        • Incercati sa folositi sinonime ale cuvintelor din cautare
        • Incercati o cautare mai generala

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.7156 secunde