Ultrabook Toshiba Portege Z830-11M – review, pret, pareri

5/5 - (1 vote)

Ultrabook Toshiba
Va prezentam Ultrabook-ul Z830-11M de la Toshiba – un ultrabook business cu o configuratie puternica si un design foarte bine finisat.

In aceasta perioada in oferta One-IT acest model este la o oferta promo si pret special de numai: >> click si verifica pret !

Cateva din dotarile care il fac deosebit pe acest Ultrabook sunt: Procesor Intel Core i5 cu 2.30 Turbo GHz, SSD 128GB ultrarapid, Modul 3G de conectare la internet prin retele de telefonie GSM, ecran de 13.3 inch, HDMI, USB 3.0, baterie de 8 celule care ofera o putere ce dureaza mai mult, carcasa din magneziu, licenta Windows 7 Home Premium.

Fiind cel mai subtire si mai usor Ultrabook ( are grosimea de 15,9 mm şi greutatea incredibilă de 1,12Kg ! ), Portégé Z830 e reprezentativ prin caracteristicile pe care s-au adaugat in configuratia lui .  Creatorii Toshiba au avut in vedere nivelul maxim atunci cand au integrat porturi si sloturi de dimensiuni normale pentru maximum de confort. Iar in ceea ce priveste viteza, procesoarele Intel Core din a doua generatie si o unitate SSD de inalta performanta va ofera timpi de initializare extrem de rapizi si viteza de care aveti nevoie pentru a naviga printre aplicatii. Totul este ambalat intr-o carcasa din magneziu cu un design intern de tip fagure pentru rezistenta sporita.

Hard disk-ul este de tip SSD isi arata din plin performanta, contribuind cu succes la un timp de boot-are a sistemului de operare cu pana la maxim 14 secunde.
Tastatura iluminata discret va va ajuta sa tastati la o viteza ridicata chiar si pe intuneric.

Unul dintre plus-urile acestui model de Portege este sistemul de economisire a energiei, care „stie” sa inchida automat activitatea atunci cand ultrabook-ul nu mai e folosit si – ceea ce este foarte placut – faptul ca atunci cand iese din stand-by o face extrem de repede, fara sa te mai enerveze cu timpii lungi de asteptare. De asemenea, atunci cand nivelul scazut al bateriei determina inchiderea automata a sistemului si salvarea, implicit, a sesiunilor de lucru pe hard-disk, pornirea si recuperarea datelor se face la fel de rapid, in doar cateva secunde.

Un alt plus al acestui Toshiba Portege Z830 este sistemul de racire, extrem de eficient, care se bazeaza pe aspirarea aerului, si nu pe expirare, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. Dupa doua ore de folosire, caldura ultrabook-ul abia daca se simte pe genunchi.

Z830-11M

TOATE CONEXIUNILE CARE VA TREBUIE

Seria Portege Z830 de la Toshiba dovedeste ca dimensiunile reduse nu inseamna in mod obligatoriu un compromis in privinta conectivitatii. Computerele ultraportabile beneficiaza de un set versatil de optiuni de conectivitate, in ciuda designului lor remarcabil de subtire. Transferati fotografii si fisiere sau extindeti functiile de stocare folosind fanta pentru cartela SD sau conectati dispozitive in porturile USB 2.0 pentru a partaja continut. Z830 beneficiaza si de un port USB 3.0. USB 3.0 este cel mai recent standard USB, care ofera rate de transfer de pana la 10 ori mai rapide decat Hi-Speed USB 2.0. Portul HDMI permite conectivitate de inalta definitie intre laptopul dvs. si echipamentul audio-video, inclusiv un televizor HD. Bluetooth 4.0 este cel mai recent standard Bluetooth, care face transferul de fisiere prin Bluetooth mai rapid si mai facil. Este furnizata si conectivitate VGA.

PUTERE CE DUREAZA MULT

Toshiba Z830 ofera o durata de viata a bateriei de pana la 8 ore, putand fi utilizat intreaga zi fara ca acumulatorul sa trebuiasca sa fie reincarcat. Cele mai recente tehnologii in materie de acumulator inseamna ca durata de exploatare pentru acumulatorul laptopului Z830 este mai mare si acesta va rezista la mai multe reincarcari decat un acumulator standard. Aceasta inseamna ca, pe parcursul duratei de exploatare a laptopului, va veti bucura de o durata satisfacatoare de viata pentru baterie.

Ultrabook ToshibaSUNET BOGAT SI PROFUND

V-ati putea astepta de la o calitate audio slaba de la un PC atat de subtire. Dar nu este cazul. Z830 este dotat cu difuzoare stereo, care furnizeaza un sunet SRS Premium 3D, pentru o experienta audio bogata si clara, ca in viata reala. Acest lucru este important in cursul zilei, pentru prezentari comerciale impresionante, dar si seara, pentru a va bucura de fisiere de muzica si video.

 

.

[wpsr_facebook]

 

Prezentare Video a Ultrabook-ului Z830 Toshiba:

Etichete: , , , , , , , ,

Leave a Reply