Toshiba Satellite L300PRO-1BA–>Necesita update de BIOS

Rate this post

Notebook-ul Toshiba Satellite Pro L300-1BA este un model de real succes de la marele producator de notebook-uri Toshiba. Datorita raportului excelent Pret/Calitate, One-IT a furnizat multe bucati din acest model pe piata locala din Baia Mare si Cluj-Napoca; Feedback-ul primit de la clienti este unul foarte bun , marea majoritate fiind multumiti de alegerea facuta.

Dorim sa instiintam clientii care au achizitionat acest model si potentialii clienti care doresc sa achizitionarea lui ca exista posibilitatea de imbunatatire a vitezei de functionare a sistemului de operare printr-un Update de BIOS al Notebook-ului.

Procedura de upgrade BIOS la Satellite Pro L300-1BA:


Nu incercati aceasta operatiune doar in cazul in care sunteti sigur ca intelegeti pasii de mai jos si ii respectati cu STRICTETE!

1.Se descarca update-ul de BIOS de pe site-ul oficial Toshiba la pagina de descarcari sau de AICI.

2. Cu ajutorul unui program de dezarhivare scoate-ti fisierul PS10210.exe.

3. Cu bateria conectata la notebook incarcata la peste 70% si cu cablul de alimentare conectat la o priza sigura , notebook-ul sa fie pornit in Windows si fara sa mai ruleze alt program faceti dublu clic pe fisierul PS10210.exe.  La putin timp dupa rularea programului, softul va verifica compatibilitatea BIOS-ului si in cazul in care este posibila, va incepe procedura de Update.

Dupa un timp notebook-ul se va restarta, acesta fiind semnul ca procedura de update s-a incheiat cu succes.

Nota. In cazul in care nu sunteti siguri pe dumneavoastra in efectuarea upgrade-ului, va asteptam cu cea mai mare placere la unul din magazinele noastre, operatiunea fiind gratuita, si se face pe loc, pentru ca nu dureaza mai mult de 5 minute.

In cazul in care nu respectati pasii explicati mai sus nu suntem raspunzatori de eventualele probleme aparute in cazul efectuarii necorespunzatoare a Update-ului. In orice caz, softul de la Toshiba pentru Update, este de asa natura facut incat daca nu este respectat unul din pasii de mai sus, softul nu efectueaza update-ul.

2 thoughts on “Toshiba Satellite L300PRO-1BA–>Necesita update de BIOS

  1. George - 13 februarie 2010 at 18:19

    Am cumparat acest Laptop de la voi , momentan l-am lasat instalat cu Windows Vista (asa cum a venit in pachet)
    Vreau sa intreb daca pot sa ii fac Update la bios si din Vista ? sau ii necesar sa instalez XP-ul profesional din pachet ?

  2. Krompaczki Mihai - 13 februarie 2010 at 19:27

    Buna George, se poate face update-ul si din Microsoft Windows Vista, cu conditia sa respecti cu strictete pasii prezentati.

Leave a Reply