Seria de notebook-uri eMachines E725- necesita update de BIOS

Rate this post

Notebook-urie eMachines din seria e725 necesita update de BIOS.

S-a constatat ca modelul specificat mai sus prezinta o problema de BIOS: in momentul in care, din BIOS selectati conectivitatea hardiscului de pe AHCI pe IDE mode, notebook-ul nu mai boot-eaza de pe niciun mediu: disc optic sau stic de memorie.

Pentru remedierea problemei, notebook-ul necesita update de BIOS de pe site-ul oficial eMachines.

Update-ul de BIOS se poate efectua doar din modul DOS, iar pentru asta sunt necesare cunostinte solide.

Nu efectuati update-ul de BIOS in cazul in care credeti ca nu va descurcati.

Echipa One-IT va sta la dispozitie in orice moment pentru remedierea problemei.

Tinem totodata sa va informam ca aceasta problema nu este una de natura fizica, aceasta aparand din dorinta producatorului de a optimiza seria e725 pentru sistemul de operare Microsoft Windows 7.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Observatii:

– One IT  NU RECOMANDA instalarea sistemelor de operare FARA LICENTA! Instalarea si utilizarea unui sistem de operare fara licenta constituie infractiune ! – in plus fara licenta nu beneficiati de upgrade-uri la soft si de suport tehnic .

– Se considera ca un calculator are licenta pe sistemul de operare daca:1. Clientul ca persoana fizica prezinta factura de achizitie a calculatorului/notebook-ului si a facturii de achizitie a licentei in conformitate cu prevederile de licentiere Microsoft; 2. Clientul ca persoana juridica in cazul achizitionarii unei licente de volum prezinta certificatul de licentiere pe numarul de calculatoare cerut impreuna cu o copie dupa factura de soft Microsoft al vanzatorului softului; 3. Notebook-ul are sistemul de operare preinstalat iar eticheta de licentiere este intacta.

– In situatia in care doriti instalarea pe calculator si nu aveti licenta pe sistemul de operare, One-IT in calitate de Partener Microsoft va sta la dispozitie pentru oferirea solutiei de licentiere potrivita dvs. : Licenta Retail FPP , licenta GGK de legalizare sau licentiere de volum – daca aveti nevoie de mai multe licente pe calculatoare.

One-IT recomanda Microsoft Windows Original !

Leave a Reply