Seminarul „21 de metode pentru a creste afacerea ta” sustinut de Lorand Soares-Szasz ajunge din nou in Baia Mare

5/5 - (43 votes)

Dacă eşti proprietarul unei firme sau faci parte din conducerea unei firme şi îţi doreşti o creştere semnificativă în următoarele luni în business-ul tău atunci trebuie să fii prezent la acest seminar organizat pe 29 aprilie 2015 in Baia Mare.
Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr de angajaţi, firmele care sunt în creştere ţin cont de nişte principii de management, marketing şi vânzări.
Lorand Soares-Szasz vine la Baia Mare să ne prezinte o listă de 21 de principii pentru care o afacere creşte. Sunt idei simple, dar extrem de puternice care au transformat deja multe afaceri din lume şi din România în ultimul timp.

Un element esențial în progresul oricărei companii este dezvoltarea personală și profesională, atat a managerilor, cât și a angajaților. Astfel, One IT si Publicom continuă să se implice in dezvoltarea mediului de afaceri local, implicându-se în organizarea și susținerea seminariilor tematice de afaceri.

” La acest curs vei învăța cea mai eficientă metodă pentru a crește vânzările într-o afacere. De 9 ani lucrez în acest domeniu am cunoscut milionari și manageri de mare succes. Am citit sute de cărți de vânzări, am fost la cele mai bune cursuri din lume și, în continuare, această strategie este cea mai eficientă.
Nu este un seminar teoretic. Nu îmi plac aburelile. Teoria este în facultăți. Dacă ești ca mine, probabil că vrei lucruri practice pe care să le poți aplica începând cu a doua zi.” – ne zice Lorand Soares-Szasz despre acest seminar

afis Baia Mare

 

Când și unde are loc acest seminar?

29 Aprilie 2015
Baia-Mare

Miercuri, 29 Aprilie 2015– 09:00 – 13:00 – 150 locuri disponibile

Miercuri, 29 Aprilie 2015– 17:00 – 21:00 – 150 locuri disponibile

Sunt două sesiuni identice în aceeași zi. Alege ora care ți se potrivește mai bine.

Locurile se epuizează repede, în special la sesiunea de după-masă. Înscrie-te acum!

Pentru înscrieri de la ora 09:00apasă aici!

Pentru înscrieri de la ora 17:00apasă aici!

 

Etichete: ,

Leave a Reply