Seminar GRATUIT in Baia Mare: „21 de metode pentru a creste afacerea ta” sustinut de Lorand Soares-Szasz

5/5 - (1 vote)

Poza Seminar Lorand Soares-Szasz

Pe 13 martie 2013, Lorand Soares-Szasz vine la Baia Mare sa ne dezvaluie secretele afacerilor profitabile. Seminarul „21 de metode pentru a creste afacerea ta” o sa aiba loc la Best Western Eurohotel, in cadrul a doua sesiuni identice, intre orele 10:00 – 13:00, respectiv 17:00 – 20:00.
Un element esential in progresul oricarei companii este dezvoltarea personala si profesionala, atat a managerilor, cat si a angajatilor. Astfel, One IT si Publicom continua sa se implice in dezvoltarea mediului de afaceri local, implicandu-se in organizarea si sustinerea seminariilor tematice de afaceri.

Considerat unul dintre cei mai buni speakeri din Romania, un trainer de succes si cel care a adus conceptul de business coaching la noi in tara, Lorand Soares-Szasz revine la Baia Mare, cu sprijinul companiilor locale One IT si Publicom, pentru a transmite managerilor locali cateva metode de a-si creste afacerea.

>   “In ultimii ani de cand lucrez in programe de coaching cu firme din mai multe domenii am inceput sa observ unele lucruri in comun la cele care erau in crestere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locatie sau numar de angajati, firmele care sunt in crestere tin cont de niste principii de management, marketing si vanzari. Aceste principii sunt universal valabile si aplicabile dar din pacate multe firme din Romania nici macar nu le cunosc, iar din cele care le cunosc foarte putini le aplica. Am inceput sa analizez si sa studiez aceste puncte si am ajuns la o lista de 21 de principii pentru care o afacere creste. Sunt idei simple dar extrem de puternice care au transformat deja multe afaceri in lume si in Romania, in ultimii ani de cand lucrez aici.”, spune Lorand Soares-Szasz .

Despre Lorand Soares-Szasz: http://coaching4you.ro/despre.php#Presa

Intrarea la acest seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Pentru inscrieri:
Sesiunea – Dimineata 10.00 – 13.00 | Miercuri, 13 Martie 2013 : inscriere seminar ora 10:00
Sesiunea – Dupa masa 17.00 – 20.00 | Miercuri, 13 Martie 2013 : inscriere seminar ora 17:00

Etichete: ,

One thought on “Seminar GRATUIT in Baia Mare: „21 de metode pentru a creste afacerea ta” sustinut de Lorand Soares-Szasz

  1. Viorica Tiproc - 9 februarie 2016 at 0:49

    Cum adica Miercuri? Sau Duminica vreti sa ziceti?

Leave a Reply