Protejează-ți compania împotriva noului atac de tip ransomware

Rate this post

Există un nou val de atac de ransomware! Se numește #BadRabbit, a apărut pe 24 octombrie și a lovit piața din întreaga lume.

Vestea bună? Clienții Bitdefender sunt în siguranță! Stațiile care rulează Bitdefender GravityZone sau Bitdefender Elite sunt protejate împotriva acestui atac de tip zero day și nu sunt afectate de această nouă familie de ransomware.

Soluțiile de securitate Bitdefender GravityZone au detectat BadRabbit încă din iulie 2017 în variantele Heur.Ransom.BadRabbit.1 și Variant.Ransom.BadRabbit.1. Noua suită Bitdefender Elite cu HyperDetect a marcat amenințarea ca: Illusion.ML.Skyline.10101.

Clienții Bitdefender au fost convinși că organizația lor este protejată de amenințările de tip zero day evazive mulțumită soluției GravityZone Elite.

Dacă doriți să intrați și dumneavoastră în posesia produsului Gravity Zone Elite, vă reamintim că soluția premium este la promoție până la sfârșitul anului, însă doar luna aceasta se poate achiziționa la jumătate de preț. În lunile următoare, discountul este de 45%, respectiv 40%.

Dacă doriți să testați produsele Bitdefender sau intenționați să solicitați o ofertă adaptată nevoilor companiei dumneavoastră, vă invităm să completați formularul de pe această pagină.

Etichete: , , , , , , ,

Leave a Reply