ONE-IT ŞI TOSHIBA SUSŢIN PERFORMANŢA COMPANIILOR LOCALE

5/5 - (9 votes)

Toshiba Leading Innovation


One-IT şi Toshiba susţin performanţa companiilor locale, prin:

Campania de optimizare şi eficientizare a activităţii

 One-IT şi Toshiba au demarat campania de îmbunătăţire a mediului de afaceri local, prin optimizarea şi eficientizarea infrastructurii IT din cadrul companiilor din Baia Mare. Scopul acestei campanii este de a spori performanţa tehnologiilor informatice folosite în plan local şi de a ajuta firmele să-şi îmbunătăţească randamentul, indiferent de domeniul de activitate.

În acest sens, toate companiile locale selectate în cadrul campaniei vor beneficia de o analiză gratuită a infrastructurii IT pe care o deţin, expertiză realizată de profesioniştii One-IT. În plus, acestea vor putea profita de o ofertă specială la şase dintre modelele de notebook-uri produse de Toshiba.

One IT este un Centru service autorizat Toshiba, care activează de peste 11 ani pe piaţa locală şi regională. Echipa noastră este formată din specialişti autorizaţi direct de Toshiba pentru service, consultanţă de specialitate, proiectare şi implementare de soluţii IT. Ne caracterizează competenţa, performanţa şi promptitudinea.

Pe de altă parte, produsele Toshiba şi-au câştigat notorietatea prin eficienţă, performanţă de top şi calitate fără cusur. Notebook-urile promovate în această campanie, în special, se caracterizează prin design modern, rezistenţă la şocuri, portabilitate sporită în timpul deplasărilor şi baterii cu o au­­tonomie de până la 9 ore.

Împreună, aceste două companii şi-au propus să aducă plus valoare mediului economic băimărean.

Detalii despre serviciile IT B2B oferite de One-IT pe link: www.one-it.ro/solutii-it-b2b.html

Etichete:

Leave a Reply