One-IT susține importanța reciclării

5/5 - (2 votes)

Compania One-IT privește către viitor, dar, în același timp, este atentă la mediul înconjurător.

Conștientizăm, susținem importanța reciclării și credem că acest proces trebuie să facă parte din educația următoarelor generații.

Cu acest obiectiv, Paul Maloș, reprezentantul One-IT, a susținut în fața elevilor clasei a II-a de la  Școala nr. 4 “Avram Iancu” o prezentare educațională și dinamică despre reciclare pe parcursul zilei de ieri, 18 mai. Prezentarea a fost validată și de experiența a două doamne de la Garda Națională de Mediu. Dânsele au avut grijă ca prezentarea să fie pe deplin înțeleasă de copii.

Pornind de la citatul Nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă (Antoine Laurent Lavoisier), Paul Maloș le-a oferit micilor școlari exemple concrete de deșeuri electrice care nu se aruncă la tomberon împreună cu gunoiul menajer.

Prezentarea a continuat cu etapele practice ale reciclării și s-a încheiat cu enumerarea unor curiozități menite să conștientize în rândul școlarilor efectele benefice ale reciclării asupra mediului înconjurător.

Salutăm astfel de inițiative ecologice și sperăm că vor apărea cât mai multe acțiuni care să împlice tinerele generații în procesul de reciclare.

 

Galerie poze de la prezentare:

Etichete: , , , , , , ,

Leave a Reply