One-IT, partener la cea mai mare conferință IT din ţară DevTalks – 11 mai 2016, Liberty Technology Park, Cluj-Napoca

5/5 - (21 votes)

DevTalks - Liberty Technology Park Cluj-Napoca

One-IT, partener la cea mai mare conferință IT din ţară: DevTalks

11 mai 2016,  Liberty Technology Park Cluj-Napoca
 
Peste 600 de specialiști în IT — software şi web developeri, team leaderi, software engineering, IT consultants și freelanceri — își dau întâlnire, miercuri, 11 mai 2016, la cea mai mare și mai importantă conferință IT din țară, iar One-IT va fi acolo, în calitate de partener!

Evenimentul DevTalks are loc pentru a doua oară la Cluj-Napoca și aduce în capitala Ardealului, în incinta Liberty Technology Park, noutăți și oportunități pentru toți IT-iștii cu viziune și mai ales curiozitate despre ceea ce ne va oferi tehnologia de mâine! Învățare, networking, posibilitatea de a te pune la curent cu cele mai noi trenduri tehnologice, dar și recomandări de bune practici în domeniu — sunt doar câteva dintre activitățile garantate pentru participanți.

Și asta nu e totul!

40 de speakeri din România, SUA, Germania, Olanda și Anglia vin la Cluj-Napoca pentru a vorbi despre modul în care tehnologia ne poate face viața și munca mai ușoară! Printre aceștia le vei regăsi și pe unele dintre cele mai puternice femei din IT:

  • Cristina Morariu, Project Manager la Lola Tech;
  • Ioana Chiorean, Reps Mentor la Mozilla;
  • Karina Popova, DevOps/System Engineer la Whatever Mobile;
  • Marina Volchek, R&D Team Lead la Hewlett Packard Enterprise;
  • Jessica Rose, Developer Relations la DreamFactory Software;
  • Ioana Lăzărescu, Team Leader 14.0 Sensor Service Center la Robert Bosch – R&D Cluj-Napoca.

 

Patru scene DevTalks. Patru abordări diferite!

N-ai voie să ratezi acest eveniment, pentru că el se adresează tuturor pasionaților de tehnologie, pornind de la cea de divertisment și până la tehnologia aplicată practic, în viața de zi cu zi. Mai exact, DevTalks Cluj-Napoca este condensat în 4 scene diferite, fiecare oferind informații și oportunități de dezvoltare: Scena Mobile, Scena Web, Scena Infrastructure of Internet și Scena Transition to 2020.

Încă nu te-ai convins că locul tău e la DevTalks Cluj-Napoca? Iată care sunt câteva dintre cele mai incitante subiecte ce vor fi prezentate:

  • „Putting the Smart in Smart Home with Bluetooth”. Martin Woolley, Technical Program Manager la Bluetooth SIG, îți va vorbi despre ceea ce face o casă cu adevărat inteligentă, despre conceptul tehnic și arhitectura setului de specificații Bluetooth, dar și cum poți crea aplicații utile.
  • „The future of wearables: how sensors, big data and cloud can save lives”. Ionuț Bălan, Software Developer la Cerner Corporationne, îți va explica despre modul în care tehnologiile viitorului îți vor influența activitățile cotidiene.
  • „Mobile Wars: HTML5 vs. Native”. Paul Ardeleanu, Mobile Software Consultant la Lupo, va vorbi despre implicarea ridicată a sectorului Mobile în ultimii 10 ani și cum a generat acesta o creștere a gradului de conectivitate, dar și a standardelor.
  • „The Ultimative Machine: Foresight on Mobility with Augmented Reality, Virtual Reality and Machine Learning”. Dan Romescu, President la Augmented Citizen Foundation, te așteaptă cu o nouă frontieră în domeniul tehnologiei și-ți va vorbi despre noua eră „Human Machine Interaction”. Te-ai întrebat vreodată cum va depăși aceasta normele și legile sociale, viața privată și cea reală și cum aceste dispozitive vor simula inteligența umană? Toate răspunsurile le vei afla la DevTalks din 11 mai!
  • „Automating access to development”. Jessica Rose, Developer Relations la DreamFactory Software, va aborda subiectul automatizării și ne va arăta cum se construiește acum, dar și cum va arăta webul în viitor grație automatizării.
  • „Easily Integrating Real-Time Communications into your Web Apps”. Phil Leggetter, Developer Advocate la Nexmo, își propune să dezbată subiecte despre cum putem construi diverse tipuri de caracteristici aplicațiilor dezvoltate de participanți.
  • „Applying NASA coding guidelines to JavaScript or airspace is closer than you may think”. Denis Radin, Front End Engineer la Liberty Global, propune aplicarea codului de orientare NASA pe JavaScript și aplicațiile HTML, pentru o performanță crescută, fiabilitate și o lume mai bună.
  • „Big Data for Earth Observation”. Christian Federspiel, Owner la Catalysts, îți va prezenta câteva constatări în legătură cu provocările Big Data de la ESA și NASA. Catalysts lucrează pentru ESA și NASA în zona Observării Pământului.

 

Expo, networking, live demos, start-ups și fun

Dar veștile bune nu se opresc aici. Participanții la DevTalks din Cluj-Napoca vor avea și alte zone de interes:

  • Zona expozițională — în care poți interacționa cu reprezentanții companiilor partenere
  • Zona de networking — unde poți interacționa cu profesioniști din domeniul IT
  • Demo-uri live — unde ai posibilitatea de interacționa „în direct” cu produsele și proiectele companiilor
  • Zona start-upurilor — care și-a propus să faciliteze interacțiunea dintre antreprenori și posibilii investitori
  • Fun Area — o zonă cu gadgeturi și dispozitive smart de ultimă oră.

Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: Hewlett Packard Enterprise, Siemens, EBS România, Brainspotting, Robert Bosch – R&D Cluj-Napoca, SDL, Yardi România, 3Pillar Global, Garmin, Frequentis, Dräxlmaier Group.

Concursuri și premii de sute de euro!

Mai mult, În cadrul DevTalks Cluj-Napoca sunt puse la bătaie o serie de premii!

Onyx Beacon va oferi 2 seturi de beacon Enterprise, cu toate accesoriile necesare, iar Gnex în parteneriat cu Ninebot vor organiza un concurs, iar câștigătorii vor primi un smartwatch și o dronă.

N-ai nicio scuză să nu fii în Cluj în 11 mai! Noi vom fi acolo!

Cauți mai multe motive să fii prezent la cel mai mare eveniment din domeniul IT din România? Află mai multe detalii pe www.devtalks.ro sau la secțiunea dedicată proiectului, pe www.hipo.ro.

Iar dacă nu poți ajunge la Cluj, mai ai o șansă pe 9 iunie! După evenimentul din Cluj-Napoca, DevTalks se mută în București, la Romexpo, pavilion C1 și C2. DevTalks București este un proiect de referință pentru industria IT, eveniment ce aduce împreună lideri ai comunității IT, inovaţie şi fun — ingrediente cheie pentru a explora tendinţele din zona Web, Mobile, BigData, Cloud Computing, dispozitive inteligente, machine learning sau Inteligență Artificială.

Înscrierile au început deja! Mai sunt doar câteva zile! Vezi aici cum te poți înscrie și tu!

Ne vedem la Cluj-Napoca!

Free Invitation

11 mai 2016, Liberty Technology Park 

 

Etichete: ,

Leave a Reply