One-IT – locul 1 în Topul Firmelor Maramureşene la categoria: Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT

4.8/5 - (6 votes)

In 27-octombrie-2017, One-IT a primit LOCUL 1 în Topul Firmelor din Maramures la categoria: Comerț cu calculatoare, echipamente și software IT, în cadrul evenimentului „Topul Firmelor Maramureşene (ediţia a XXIV-a)” organizat de Camera de Comert și Industrie Maramureș.

One-IT - Locul 1

impreuna cu Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Maramures, Florentin Tus.

Premierea a avut loc în data de 27 octombrie 2017, în Baia Mare, şi a urmărit să aducă în atenţia publicului exemple de companii care aduc plus de valoare economiei judeţului şi să le aprecieze pentru managementul competitiv.

Evenimentul a avut loc la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comert și Industrie Maramureș și a găzduit pe reprezentanții firmelor de top din Maramureș și reprezentanții instituțiilor publice maramureșene.

Clasamentul a fost realizat ţinând cont de următoarele criterii: cifra netă de afaceri a companiei, profitul realizat, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului.

Echipa One-IT a reuşit să bifeze cu plus la toate aceste capitole, astfel că a fost premiată cu Locul I la categoria „Comerţ cu calculatoare şi echipamente IT”.

Meritele acestui premiu sunt ale echipei One-IT , ale clienților și partenerilor cu care colaborăm și care sunt multumiți de produsele și serviciile oferite.

Impreună cu echipa One-IT le mulțumim clienților pentru încrederea acordată și asteptăm cu entuziasm noi provocari și noi proiecte.
Ne propunem în continuare să dezvoltam și să implementăm soluții IT care să ajute la dezvoltarea și succesul clienților noștri, pentru că:
Știm că succesul nostru se clădește pe succesul clienților noștri.

 

Etichete: ,

Leave a Reply