Noul Bitdefender GravityZone, soluția ideală pentru securitatea companiei tale

Rate this post

Bitdefender GravityZone

Testează noile soluții de securitate Bitdefender GravityZone și profită de o ofertă irezistibilă pentru compania ta!

Bitdefender vine cu câteva soluții ingenioase și puternice pentru securitatea companiei tale. Pachetul Bitdefender GravityZone cuprinde: Bitdefender GravityZone Business Security, Advanced Business Security și Full Disk Encryption.

Iată câteva avantaje de care beneficiezi dacă alegi pachetul business Bitdefender GravityZone:

  1. Te concentrezi asupra afacerii tale

Consola Bitdefender GravityZone este foarte simplu de instalat și gestionat, și poate fi utilizată cu succes chiar și de utilizatorii fără experiență sau cunoștințe avansate de IT.

  1. Salvezi timp și bani

Versiunea web-based a Bitdefender GravityZone transferă administrarea softului de Securitate în cloud, astfel nu mai sunt necesare alte investiții în echipamente hardware. Mai mult, dacă trebuie să protejezi mai multe locații, beneficiezi de securitate centralizată oferită de Bitdefender. Datorită acestui avantaj, elimini costurile achiziției și mentenaței echipamentelor hardware din fiecare locație dispersată georgrafic.

  1. Beneficiezi de protecție superioară a afacerii tale

Soluțiile Bitdefender utilizează cele mai avansate modele de machine learning și tehnologii patentate pentru a te proteja împotriva celor mai avansate amenințări. Aceste soluții de securitate sunt în mod constant pe primul loc în testele independente derulate de AV-TEST sau AV Comparatives, oferind aceeași performanță la cel mai înalt nivel de securitate.

GravityZone Full Disk Encryption

Acest modul protejează toate datele de pe hard disk-ul stației de lucru prin intermediul mecanismelor de croptare furnizare de Mac (FileVault) și Windows (BitLocker).

Mai mult, dacă achiziționezi  unul dintre cele trei soluții Bitdefender GravityZone până în 15 iunie 2018, beneficiezi de un discount special de 50% de la prețul de listă.

Business Security – 50% discount pentru contractele pe 2 și 3 ani; pentru clienți finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promoțional nu se cumulează cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG);

Advanced Business Security – 50% discount pentru contractele pe 2 și 3 ani; pentru clienți finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promoțional nu se cumulează cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG);

Full Disk Encryption – 50% discount pentru contracte pe 1, 2 sau 3 ani, pentru clienți finali cu maxim 500 de end-point-uri; discountul promoțional nu se cumulează cu discounturile speciale (GOV, EDU, CUPG).

Produsele Bitdefender GravityZone sunt eficiente, performante și simplu de utilizat.

Bitdefender este o companie recunoscută în domeniu în privința securității IT. A câștigat numeroase premii „Best Protection” și „Best Performance” acordate de prestigioasa companie de testare AV Test.

În 2017 Bitdefender a câștigat premiul „Produsul anului”, acordat de AV-Comparatives și premii acordate de Virus Bulletin anti-spam.

Încearcă soluțiile de securitate pentru protejarea companiei tale. Fii la curent cu cele mai puternice și performante instrumente de securitate în domeniul IT.

Leave a Reply