No Matter What Guarantee – Garantia Toshiba pentru Laptop si TV

3/5 - (1 vote)

Cu fiecare produs Toshiba primiti rezultatul experientei si a inovatiei in tehnologie a companiei Toshiba. Garantia Toshiba >

Toshiba a implementat garantia „No Matter What Guarantee ” pentru laptopuri in mai multe tari europene, campanie care s-a bucurat de un real succes.  Astfel, Toshiba a decis sa deruleze această campanie pentru un portofoliu extins de produse. In cadrul noii editii a campaniei, garantia acopera laptopurile, tabletele si televizoarele Toshiba.Toshiba - No Matter What! Guarantee - la televizoare  Garantia Toshiba

Sandor van der Ham, General Manager, Toshiba Europe GmbH: „Credem in calitatea si increderea pe care o ofera produsele noastre. De asemenea, prioritizam satisfactia clientilor nostri si credem ca aceasta campanie imbina cele doua aspecte intr-o maniera potrivita. Ne dorim ca toti clientii care cumpara laptopuri, tablete sau televizoare Toshiba sa beneficieze de această garantie deosebita. Campania „Garanţia orice ar fi” este o oferta unica in industrie si confirma încrederea pe care o avem in produsele noastre”.

Un fapt  foarte important este ca fiecare client este protejat impotriva accidentelor neprevazute. Promotia ofera posibilitatea unei reparatii gratuite sau a înlocuirii produsului in cazul unei avarii accidentale a acestuia. De asemenea, campania ofera asigurare pentru produs in cazul în care acesta este furat. Pentru a completa oferta, exista, de asemenea, un serviciu gratuit de recuperare de date în cazul pierderii acestora sau deteriorarii in urma unui accident, soluţia aplicandu-se pentru tablete si laptop-uri.

De ce No Matter What ? – iti dam 3 Motive care te vor convinge:

> Daune accidentale   – Protejeaza-ti Laptop-ul, Tableta sau TV-ul in fata evenimentelor neprevazute. Indiferent daca e vorba de lovituri sau varsare accidentala de lichide, Toshiba iti ofera o reparatie gratuita in cazul oricarei probleme care impiedica functionarea optima a produsului tau.

> ANTIFURT Nu fi o victima!  Toshiba te ajuta sa te ingrijorezi mai putin pentru laptopul, TV-ul  sau tableta pe care ai pierdut-o. Protectia anti-furt acopera orice raport de furt aprobat de Politie impreuna cu documentele care confirma intrarea prin efractie sau semne clare de violenta.

> RECUPERAREA DE DATE  – Pierderea datelor iti poate provoca multe probleme. Din fericire, laptopurile Toshiba vin cu un Serviciu de Recuperare a Datelor care permite sustragerea  si inlocuirea informatiilor pe un hard drive nou, chiar si in cazul avariilor, erorilor de software sau virusilor.

Relaxeaza-te !  Ai incredere in produsele si serviciile Toshiba  cu Garantia Toshiba No Matter What esti intotdeauna sigur ca produsele tale sunt protejate de orice accident neprevazut.  Asa ca aseaza-te in fotoliu, relaxeaza-te si bucura-te de televizorul, laptopul sau tableta ta Toshiba.

Trebuie sa va  inregistrati produsul cumparat pe site-ul https://www.nomatterwhatguarantee.com/ pentru a beneficia de această promotie.  Termenii si conditiile le gasiti aici

Pentru Laptop-uri Toshiba  la promotie vizitati:  www.one-it.ro

No Matter What Guarantee! Cu noi sunteti asigurat!

Etichete: , , , ,

5 thoughts on “No Matter What Guarantee – Garantia Toshiba pentru Laptop si TV

  1. Marcus - 28 septembrie 2012 at 15:45

    Adevarul e ca te cam doare sufletul cand vezi urma unei mingi in proaspatul montat tv cu diagonala gigant. E binevenita o garantie de acest gen.

  2. ISBASESCU - 19 decembrie 2012 at 10:59

    Domnilor,
    Acest site nu este accesibil .
    Incerc de o saptamana sa ma inregistrez.
    In Primele zile am putut obtine si telefoane ale reprezentantei TOSHIBA LA care nu raspunde nimeni .
    Dac expira cele 2 saptamani de la cumparare cum mai pot face asigurarea data de firma .
    CELE DE MAI SUS MA DETERMINA SA CONSIDER CA TOTUL ESTE O STRATEGIE DE MARKETING SAU POATE DUMNEAVOASTRA O SA-MI RASPUNDETI CUM OBTIN ASIGURAREA IN TERMEN PANA LA DATA DE 24.12.2012.

  3. One-IT - 19 decembrie 2012 at 14:45

    Laptopul este achizitionat de la noi ?

    De obicei toti consultantii nostri ajuta clientii sa isi faca inregistrarea garantiei Toshiba.
    Noi avem si o procedura de verificare astfel incat la fiecare client caruia se livreaza Toshiba se verifica daca a fost inregistrata si validata garantia No Matter What.

  4. Dragan Ionutz - 24 decembrie 2012 at 14:02

    am luat un laptop Toshiba shi incerc de pe data de 17 dec sa ii inregistrez garantia….e clar o strategie de marketing….siteul de inregistrare nu merge.

  5. Dragan Ionutz - 24 decembrie 2012 at 14:03

    ma poate ajuta cineva care a reushit sa faca inregistrarea.

Leave a Reply