Începe programul de antreprenoriat StartUp ADN. Primul curs despre Psihologia Vânzărilor.

5/5 - (2 votes)

StartUp ADN - Program de Dezvoltare Antreprenoriala

Programul de antreprenoriat StartUp ADN, primul de acest fel din Maramures, va începe miercuri, în data de 11 Martie 2015, de la ora 13:00, la Hotel Diafan, din centrul vechi al orașului Baia Mare, cu primul curs „ Idei de bază din Psihologia Vânzărilor” care va fi susținut de Elena Badea, director marketing la Ernst & Young Romania

Ernst&Young România este una dintre cele mai mari companii de audit și consultanță de business din lume, și este și sponsor al programului StartUp ADN.

Elena Badea este absolventă a Universității “Politehnica” București, însă a construit o carieră de peste 20 de ani în marketing și comunicare. S-a implicat în tot acest timp în numeroase programe de formare și coaching pentru tineri, în proiecte de responsabilitate socială și educație.  Elena Badea are o vastă experiență în marketing corporativ și operațional, marketing digital și knowledge management. Este implicată în mediul academic, fiind invitată să predea cursuri în cadrul programului de Master al Griffiths School of Management din cadrul Universității “Emanuel” din Oradea. De asemenea, publică frecvent articole în presa de business din România și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe.

În cadrul acestui prim curs din programul StartUp ADN, cursanții vor descoperi elemente din psihologia vânzărilor, care este noul model al vânzarii, care sunt pașii vânzării psihologice, care sunt modificările în psihologia cumpărătorilor, și care sunt beneficiile vânzării psihologice.

Antreprenorii si specialiștii din Baia Mare care vor participa la acest curs vor putea ca după curs să aplice noul model al vânzărilor bazat pe procese psihologice, și să influențeze procesele psihologice caracteristice procesului de vânzare.

Programul de dezvoltarea antreprenorială StartUp ADN este realizat de Asociația Centrul pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din Baia Mare, prin intermediul clubului de afaceri Maramureș Business Club. Misiunea principală a asociației este dezvoltarea culturii antreprenoriale în Baia Mare și în județul Maramures.

Clientii si Partenerii One-IT beneficiaza de oferta Early Bird, cu taxa redusa cu 50%, pana in 10 Martie. Doar 690 lei – pentru tot cele 8 cursuri din program! Foloseste la inscriere codul de discount „ONEIT”.
Inscriere
Etichete: ,

Leave a Reply