Google lansează programul Street View ready pentru camerele de 360 de grade

5/5 - (1 vote)

Google a anunțat programul de certificare Street View ready pentru camerele de 360 grade, acțiune prin care îți va fi mai ușor să distribui pozele sferice pe rețelele de  socializare. Anul acesta vor apărea 20 de camere produse de branduri precum Samsung sau GoPro.

Din momentul în care ai intrat în posesia uneia dintre camerele cu certificat Google, tot ce mai ai de făcut e să downloadezi aplicația Street View și apoi să faci poze în timp ce te plimbi sau te afli la volanul mașinii tale.

Într-o postare pe blogul Google, managerul Street View Charles Armstrong menționează faptul că programul de certificare recent anunțat își propune să facă mai ușoară misiunea de publica “high-quality, interactive imagery” direct din aplicația Street View.

Camerele de 360 grade care vor apărea în următoarele luni vor fi împărțite în cadrul programului de certificare Street View ready în 4 categorii:

  • Mobile ready – Permite uploadarea pozelor sferice direct din aplicația downloadată în smartphone.
  • Auto ready – Permite crearea de conținut în timp ce conduci.
  • VR ready – Pregătite să capteze geometria necesară conținutul Virtual Reality.
  • Workflow ready –Categorie rezervată dispozitivelor dotate cu instrumentele necesare publicării pozelor în contul Street View.

sursă foto: engadget.com

Etichete: , , , , , ,

One thought on “Google lansează programul Street View ready pentru camerele de 360 de grade

  1. Octa - 9 septembrie 2017 at 21:57

    Ohh, tehnologia. Ma intreb ce o sa urmeze dupa camerele 360. Care ar fi urmatorul pas?

Leave a Reply