Echipa One-IT a primit LOCUL 1 în Topul Firmelor Maramureşene

4.9/5 - (80 votes)

One-IT a primit locul 1 în Topul Firmelor Maramureşene la categoria: Comert cu calculatoare si echipamente IT

Compania One-IT a demonstrat, din nou, că poate performa, şi pentru al doilea an consecutiv One-IT SRL a fost premiată cu Locul I în cadrul evenimentului Topul Firmelor Maramureşene 2014 (ediţia XXI), organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, în colaborare cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Primăria Baia Mare.

Echipa One-IT - Locul 1

One-IT – LOCUL 1 |  – Echipa din Baia Mare –

Premierea a avut loc în data de 24 octombrie 2014, în Baia Mare, şi a urmărit să aducă în atenţia publicului exemple de companii care aduc plus de valoare economiei judeţului şi să le aprecieze pentru managementul competitiv.

Evenimentul a avut loc la Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures si a gazduit pe reprezentantii firmelor de top din Maramures, reprezentantii institutiilor publice si primari maramureseni.

Clasamentul a fost realizat ţinând cont de următoarele criterii: cifra netă de afaceri a companiei, profitul realizat, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului.

Echipa One-IT a reuşit să bifeze cu plus la toate aceste capitole, astfel că a fost premiată cu Locul I la categoria „Comerţ cu calculatoare şi echipamente IT”.

Nicolae Onţiu, managerul One-IT:

Nu pot decât să mă bucur că munca noastră este apreciată şi că, pentru al doilea an consecutiv, suntem poziţionaţi printre elitele economiei maramureşene. Acest lucru se datorează, bineînţeles, întregii echipe One-IT, care excelează în domeniul IT. În egală măsură, succesul nostru se datorează clienţilor noştri, care ne obligă să fim mereu conectaţi la cele mai noi tehnologii şi să le oferim cele mai bune servicii în acest dificil şi provocator domeniu de activitate. Pentru toate acestea, le mulţumim”.

 

Poze de la eveniment:

Etichete: , ,

3 thoughts on “Echipa One-IT a primit LOCUL 1 în Topul Firmelor Maramureşene

  1. Viorel - 30 octombrie 2014 at 18:08

    Felicitări One-IT!
    Meritati sa fiti numarul 1!
    Eu sunt foarte multumit ca si client sl vostru. Apreciez mult seriozitatea voastra si calitatea serviciilor.
    Sa o tineti tot asa!

  2. Pesliuc Anca Janina - 31 octombrie 2014 at 8:15

    Felicitariii !!!!

    La cat mai multe premii pentru LOCUL 1 si de acum inainte 🙂

Leave a Reply