DESCOPERIRE UIMITOARE: Pulbere misterioasă, găsită la One-IT [Campanie Valentine’s Day]

5/5 - (102 votes)
Valentines Day

DESCOPERIRE UIMITOARE: Pulbere misterioasă, găsită la One-IT

 

DESCOPERIRE UIMITOARE: Pulbere misterioasă, găsită la One-IT

[Întâmplările din cadrul acestui articol sunt o ficțiune. Campanie Valentine’s Day]
La începutul lunii februarie, viaţa celor pasionaţi de tehnologie a fost dată peste cap de descoperirea făcută la One-IT, în peretele din depozitul sediului. Un angajat a găsit un sertar secret, în care se afla o carte învelită în piele şi care pare a se fi păstrat din perioada Evului Mediu!

Cartea descoperitaValentin, cel care a făcut descoperirea, spune că în momentul în care a deschis cartea, un nor de pulbere s-a ridicat în aer şi s-a revărsat peste toată marfa aflată în depozit — laptopuri, hard diskuri, rucsacuri, stick-uri de memorie şi diverse alte produse IT. Curios lucru, toate tehnologiile atinse de praful misterios şi-au schimbat culoarea în roşu intens şi persistent.

  • Reţeta antică, dezvăluită în vis

Pe când se gândea cum să cureţe diversele tehnologii afectate şi cum să-i spună totul şefului său, bărbatul povesteşte că a simţit un miros dulceag invadându-i căile respiratorii şi în momentul acela a leşinat, iar câtă vreme a fost inconştient, el pretinde că a avut o viziune despre originea misterioasei pulberi. „Se făcea că mă transportasem în trecut. Nu mă întrebaţi cum, că nu ştiu. Parcă eram într-un film. Ajunsesem în atelierul palaria alchimistunui alchimist bătrân, cu plete şi cu o tichie de noapte pe cap, care vroia să inventeze elixirul dragostei. De jur împrejurul lui erau tot felul de sticluţe şi vase cu tot felul de ingrediente, plante şi obiecte ciudate. Iar în faţa lui era cartea pe care am găsit-o acum şi un bol sau un creuzet, ceva de genul, în care mărunţea tot felul de ingrediente. N-o să uit cât voi trăi: mai întâi a pus o săgeată, apoi o pană dintr-o aripă de înger şi două aripi de fluture, trei flori de nu-mă-uita şi o frunză uscată de iarba mâţei. La sfârşit, alchimistul a turnat deasupra o licoare magică. Până să-mi dau seama ce vor face toate acestea împreună, m-am trezit din nou pe podeaua din magazin”, îşi aminteşte Valentin, care se arată convins că pulberea pe care a descoperit-o are puteri magice!

  • Magia dragostei, împărtăşită de One-IT, în luna februarie

Mai mult, el este acum foarte încântat de această întâmplare, fiind convins că oricine va folosi lucrurile atinse de praful magic va avea parte de iubire veşnică. „La început, mi-a părut rău şi mă gândeam că voi sta multe ore suplimentare să curăţ produsele. Când am văzut însă că nu se mai ia culoarea de pe ele, mi-am dat seama că e mai bine aşa, pentru că acum mai multă lume va putea să se bucure de puterea dragostei. Sunt convins că toate obiectele care s-au înroşit de la pulberea aceasta au şi ele puteri magice”, insistă Valentin.

În spiritul mottoului după care se ghidează One-IT — „Mai mult decât un expert, un prieten — conducerea companiei a decis să nu păstreze pentru sine produsele atinse de pulberea dragostei, ci să le pună la dispoziţia oricui le doreşte, până în 29 februarie 2016, în magazinele One IT, cu încrederea că acestea le vor face proprietarilor lor viaţa mai frumoasă!
>> Acestea sunt produsele atinse de pulberea dragostei
.
Vezi aici produsele atinse de pulberea dragostei

.
Cu siguranţă cunoşti şi tu pe cineva care are nevoie de dragoste, aşa că ajută-ţi prietenii să prindă gustul iubirii veşnice! Distribuie această întâmplare cu hashtagul #AtinsDePulbereaDragostei şi fă lumea mai frumoasă!  🙂

 

[wpsr_sharethis]
(la distribuire sa pui ca si comentariu hashtagul: #AtinsDePulbereaDragostei )

.
>> vezi aici produsele atinse de pulberea dragostei

.

Etichete: , , , , , ,

2 thoughts on “DESCOPERIRE UIMITOARE: Pulbere misterioasă, găsită la One-IT [Campanie Valentine’s Day]

  1. Viorel Mihnea - 12 februarie 2016 at 17:56

    super tare conceptul de reclama
    felicitari celor de la marketing! 😉

  2. Margareta Pop - 14 februarie 2016 at 12:38

    Ma bucur ca sunt clienta voastra.
    Tot timpul ne surprindeti cu lucruri noi.
    Felicitari echipei si apreciez mult ca avem un asemenea furnizor ca OneiT!

Leave a Reply