Comparație între versiunile Microsoft Office 2010

3/5 - (2 votes)

Comparație între edițiile Microsoft Office 2010

Țineți ritmul la muncă și în viață cu Microsoft Office 2010
Adăugați impact, energie și eficiență la fiecare proiect
>      Instrumentele de proiectare ușor de utilizat, șabloanele particularizabile, schemele de culori, stilurile de fonturi și instrumentele de analiză din aplicațiile Office 2010 vă ajută să creați prezentări convingătoare, documente memorabile și proiecte școlare de excepție.

Organizarea timpului și comunicarea
>      Vă gestionați viața și munca prin instrumente de poștă electronică și de calendar care simplifică menținerea conexiunilor. De la aspectul reproiectat la caracteristicile avansate de organizare, căutare și rețele sociale, Outlook 2010 vă oferă modalități mai flexibile de comunicare și de programare a timpului, printre care acces la poșta electronică, la calendar și la persoanele de contact prin smartphone.

Aflați care sunt aplicațiile incluse în fiecare din edițiile Microsoft Office 2010 disponibile pe piață și cum pot fi acestea achiziționate – canalele de distribuție sau tipurile de licențe.

Ce înseamnă Volume License, FPP sau OEM?

Sintagma Volume License este denumirea generică dată contractelor de licențiere în volum pe care le puteți încheia cu Microsoft. Cele mai populare astfel de contracte sunt Open License și Open Value Subscription.

FPP desemnează cutiile produsului, așa cum se prezintă pe rafturile magazinelor retail. OEM sunt licențe asociate software-ului preinstalat pe noile calculatoare comercializate de producători.

Pentru detalii despre tipurile de licențe și contracte de licențiere Microsoft, mergeți la  Microsoft.ro/Licentiere →

Daca doriti cotatii de pret speciale sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Formular contact>> click !

One-IT

Birou Vanzari: – Baia Mare, B-dul Bucuresti, Nr 21 – Tel: 0262223385

>                      – Cluj Napoca, Str. C-tin Brancusi, Nr 51 – Tel 0364417799

Verificati competentele One-IT pe site-ul Microsoft:  www.Microsoft.com

 

Etichete:

Leave a Reply