„21 de metode pentru a creşte afacerea ta” – un seminar marca Lorand Soares Szasz – în Baia Mare

5/5 - (1 vote)

Începând din anul 2010, One-IT împreună cu Publicom, susțin dezvoltarea mediului de afaceri local din Baia Mare prin parteneriatul în organizarea seminariilor lui Lorand Soares Szasz. Seminariile sunt axate pe tematică business și se adresează tuturor antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, managerilor sau viitorilor manageri, freelanceri sau doritorilor de dezvoltare profesională.

Aceste  „21 de metode pentru a creşte afacerea ta”  reprezintă un real ajutor pentru cei care vor să se dezvolte în business.  Metodele prezentate aici împreună cu o doza de motivație și entuziasm pot să aducă rezultate excelente în activitate.

Impactul acestui gen de seminarii a fost destul de puternic în Baia Mare, crescând numărul doritorilor de la un an la altul. În acest sens, evenimentul din acest an se va ține într-o locație nouă care permite accesul unui număr mai mare de participanți.

Astfel, în data de 7 iunie 2016, Lorand Soares Szasz revine în Baia Mare, la restaurantul Ghitta, cu seminarul gratuit „21 de metode pentru a creste afacerea ta„. Evenimentul se va ține la ore diferite, respectiv 10.00-13.00 şi 17.00-20.00, tocmai pentru a oferi posibilitatea de a ajunge, indiferent de programul de muncă.

Lorand_Baia_Mare

Durata seminarului va fi de 3 ore, iar în acest timp se va discuta despre:

  • Concepte şi strategii de business;
  • Cum să construiești o echipă fantastică;
  • Strategii de marketing aplicabile companiei dumneavoastră;
  • Cum să vindeţi mai mult şi mai scump decât concurenţa;
  • Cea mai puternică strategie pentru creşterea vânzărilor;
  • Tehnicile de marketing B2B şi B2C.

Sunt idei simple, dar extrem de puternice, care au transformat deja multe afaceri in lume si in Romania in ultimii ani .  Asigură-te că ai un loc rezervat în sală  – înscrie-te aici!

 

“Deși există percepţia că lucrurile gratuite sunt de o calitate îndoielnică, probabil, acest seminar este cel mai bun seminar gratuit de management, marketing şi vânzări la care vei participa.” O spun oamenii de afaceri care au participat deja, inclusiv noi, cei de la One-IT.

În plus, așa cum spune și Lorand, timpul nostru este prețios, prin urmare fiecare plătește acest seminar cu costul celor trei ore investite.

 

Locurile sunt limitate. Rezervă-ţi un loc cât mai repede!  Merită!

Baia Mare, restaurant Ghitta (Aleea Mocirei nr. 1, loc. Recea)

– 7 iunie 2016 (10.00-13.00) — poţi face rezervarea apăsând aici;

– 7 iunie 2016 (17.00-20.00) — poţi face rezervarea apăsând aici.

One-IT — Mai mult decât un expert, un prieten!

Etichete:

One thought on “„21 de metode pentru a creşte afacerea ta” – un seminar marca Lorand Soares Szasz – în Baia Mare

  1. Cristina - 1 decembrie 2016 at 16:59

    Nu doar in Baia Mare seminariile lui Lorand au avut un impact puternic. Si in Bucuresti, de fiecare data cand organizeaza un seminar, aduna sute de oameni interesati fie sa isi creeze propria afacere, fie sa si-o dezvolte pe cea existenta.

Leave a Reply