Am actualizat politicile de confidențialitate conform Regulamentul (UE) 2016/679 (“GDPR”) - citește Politica de Confidențialitate
categorii
promotii

Beneficii pentru clientii One-IT

   
consultanta, expertiza tehnica specilizata

Consultanta si suport tehnic specializat

Iti doresti un produs, dar nu stii exact care ?  Ai nevoie de o solutie IT potrivita la cel mai bun raport pret/calitate?

     Consultantii si specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru oferirea celei mai bune solutii de care intr-adevar aveti nevoie .  Beneficiati de expertiza tehnica specializata si acces la cea mai sofisticata tehnologie. 

   
   
centru service autorizat

Centru Autorizat Service: Laptop, PC si Server

     Suntem CENTRU AUTORIZAT SERVICE in Baia Mare si Cluj-Napoca pentru reparatii Laptop-uri: Toshiba, Acer si HP; de asemenea specialistii nostrii tehnici au multa experienta si cu: Sony-Vaio, Asus, Dell, Lenovo, Msi, Fujitsu.

Cu peste 9 ani experienta in domeniu si mii de echipamente reparate, echipa noastra pune accent tot timpul pe calitate, dorind un parteneriat pe termen lung cu clientul.

   
   
garantie laptop, PC, Server

Garantie si post-garantie direct in magazin

Doresti ca eventualele probleme tehnice sa fie rezolvate rapid?

     Va oferim garantie direct in magazin prin cele doua sedii ale noastre din Baia Mare si Cluj-Napoca. Economisti timp si beneficiati de suport tehnic prompt.

   
   
stoc laptop, pc, server

Disponibilitate stoc la pret competitiv

Va oferim din stoc produse IT la cel mai bun raport pret/calitate .

Fiind reprezentanti locali ai multor branduri de renume, gen: Toshiba, HP, Acer, Fujistu, Cisco, Dell  va asiguram "preturi de prima mana". Pentru produsele care nu sunt fizic in depozitul nostru putem sa asiguram livrarea in maxim 48 ore. 

   
   
upgrade memorie, procesor, hard-disk

Posibilitate upgrade performante la orice Laptop/ PC

Laptop-ul sau PC-ul este prea lent?

     Va oferim posibilitatea de a face upgrade la memorie, procesor sau hard-disk la orice Laptop sau PC.  In acest fel puteti mari viteza de lucru sau capacitatea de stocare  fara sa fie necesar sa investiti intr-un echipament nou.

   
   
Parteneriate IT locale

Parteneriate internationale cu beneficiu local

     Parteneriatele One-IT cu liderii internationali din domeniul IT a consolidat si a crescut garantia unei oferte complete de produse si servicii profesionale IT, bazate pe cele mai bune competente si tehnologii.

Aceste parteneriate aduc beneficii pentru client atat ca si costuri mai mici, One IT fiind dealer local; cat si pe partea de suport tehnic care este asigurat direct de la producator prin One-IT. 

Cateva partenerite dezvoltate:  Toshiba Gold Partner, Cisco Select Partner, HP Preferred Partner, Fujistu Select Partner, Acer Business Partner, Intel Gold Tehnology Provider, IBM Business Partner, Dell Partener Direct.

   
   
corporate

Corporate

     Special pentru companii si institutii avem o echipa dedicata de consultanti care pot sa ofere solutia de care aveti nevoie.

Aveti acces la expertiza tehnica specializata si puteti sa va optimizati costurile IT prin alinierea sistemelor IT la procesele de business ale companiei si optimizarea costurilor de printing.

   

 

 

FORTINET Partner Fujitsu Select Partner Dell Direct Partner Intel Gold Channel Partner partener_microsoft Ruckus Partner partener_xerox Partener IBM Cisco Select Patner Veeam Pro Partner

Pret-urile afisate includ TVA si TIMBRU VERDE ! Imaginile sunt cu titlu informativ si nu implica obligatii contractuale !

Stocul si preturile produselor sunt actualizate zilnic. Mai multe informatii gasiti si la sediile One-IT din Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr 51, si Cluj-Napoca, str Brancusi Nr 51.

              VisaMasterCardVisa ElectronMaestro

Pagina generata in 0.3031 secunde